Kosmetisk Dermatologisk Behandling

Introduksjon

Ingen er like, og derfor er det viktig å tilpasse behandlinger og behandlingsforløp til deg personlig. Ann Kristin er opptatt av hudhelse og vil gi deg optimal behandling og riktige produkter. Gjennom oppdatert faglig kompetanse og kvalitetsprodukter kan du være trygg når du gjør behandlinger her. Ann Kristin tilbyr en rekke behandlinger, oppsett av hudprogram til hjemmebruk, samt ZO Skin Health og Skin Better Science.

Dr. Wai Man Chan er ansvarlig lege for de medisinske behandlingene.

Vårt mål er å få deg til å føle deg som den beste versjonen av deg selv og gi deg en følelse av velvære.

Dermapen

Dermapen er det mest avanserte microneedlingsvertøyet, det er en håndholdt penn medsterile nåler som lager en kontrollert skade i huden. Skaden setter i gang hudens egnetilhelingsmekanismer. Denne tilhelingsmekanismen stimulerer til vekst og regenerering av nyhud. Nålene lager, i tillegg til skaden, en åpning inn i huden for opptakt av ingredienser fraulike serum. Dermapen er den tryggeste, raskeste og mest effektive på markedet i dag.

Hva hjelper Dermapen for?

Microneedling med dermapen kan hjelpe på mange ulike hudtilstander. Vi behandlerulike hudlag, og retter oss inn mot de ulike cellene avhengig av hva vi ønsker å jobbemed. Sammen med tilpassede blir derfor behandlingen tilpasset den enkeltes ønsker ogbehov. Dermapen er en god behandling for akne, arr, pigmenteringsforstyrrelser,rosacea, strekkmerker, hudoppstramming, hudforbedring samt hudstruktur.

Les mer om behandlingen

Kjemisk Peeling

Kjemisk peeling kan forbedre hudens utseende og fremme vekst av ny hud. Vi oppnårgode resultater på hud med solskader, fine linjer, arr, grove porer ogpigmenteringsforstyrrelser. En kjemisk peeling er en velkjent og mye brukt kosmetiskbehandling hvor stabiliserte virkestoffer som har en lavere pH enn hudens egenpåføres huden. Det skaper en kontrollert skade i huden som fremmer vekst av nyehudceller og du vil oppleve å få en friskere med et forbedret utseendet i epidermis.

Hva kan du forvente under behandlingen?

Under behandlingen og etter at syren er påført kan man oppleve prikking, svie samtvarme i huden. Man kan også oppleve noe rødme i huden, denne kan vedvare videreetter behandlingen men avtar innen de neste 24 timene.

Les mer om behandlingen

Mesoterapi

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden, og et naturlig alternativ dersom manikke ønsker andre injeksjoner.I denne behandlingen setter man sammen ingredienser som vitaminer, antioksidanter,hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet ogspenst.Selv om mesoterapi gir umiddelbar effekt, sees effekten best én til to uker etter. Det eranbefalt minimum tre til seks behandlinger for et langvarig resultat.

Hvordan gjennomføres behandlingen?

Mesoterapien blir injisert under huden med en liten nål, det kan også anvendes en buttkanyle hvor det kun blir et innstikksted. Det er flere ulike injeksjonsteknikker somkan anvendes.Selve behandlingen tar ca. 15-20 min. Behandlingen kan gjennomføres som enenkeltbehandling i seg selv eller kombineres med andre, da ofte med dermapen og/eller en kjemisk peel.

Les mer om behandlingen

Profhilo

Profhilo er ikke en filler som skal bygge volum, det er heller ikke en skinbooster. Profhilo har en unik og kompleks sammensetning av hyaluronsyremolekyl. Studier harvist at Profhilo forbedrer det ekstracellulære miljøet ved å påvirke fibroblastene somproduserer kollagen og elastin, keratinocyttner og adipocytter. Den har med andre ordinnflytelse på produksjonen av kollagen og elastin som påvirker elastisiteten ogvolumtap samtidig som at den har en hudforbedrende påvirkning.

Hvordan gjennomføres behandlingen?

Profhilo injiseres i huden med en BAP injeksjonsteknikk. Det innebærer at det injisereri fem ulike punkter fordelt i ansiktet hvor det er en mindre risiko for å treffe kar ognervegrener. Samtidig er disse fem punktene strategisk plassert for god diffusjon avproduktet i de malare og submalare områdene.

Les mer om behandlingen

Naturlig eleganse støttet av over 20 år med klinisk dokumentasjon

I over 20 år har Restylane stått for pålitelige resultater og dokumentert trygghet.Restylane er synonymt med naturlig eleganse og får deg til å se bra ut og føle deg bra. Det brede Restylane-sortimentet av dermale fillere, Skinboosters oghudpleieprodukter er utviklet spesielt for å gjenopprette, friske opp og forbedre hudendin og gi deg et ungdommelig utseende.

Les mer om behandlingen

PRX-T®33

PRX-T®33 er en nålefri behandlingen og er klassifisert som neste generasjon av anti-aldring. Behandling inneholder TCA og passer for alle hudtyper og alle aldre. Det somer unikt er at produktet ikke forårsaker “Frosting” , slik TCA vanligvis gjør, og atbehandlingen kan brukes i alle årstider uten risiko for lysfølsomhet.

Behandlingen anses som smertefri og forårsaker minimal flassing. PRX-T®33 ermildere enn tradisjonell TCA-behandling, og årsaken til dette er den unike patenterteformuleringen, som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojinsyre.

De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar tilcellefornyelse, samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som forbedrer huden bådedirekte og på lang sikt. PRX-T®33 påføres huden i lag gjennom en spesiellmassasjeteknikk, for å optimalisere effekten av de aktive ingrediensene og for å nå dedype lagene i huden.

Etter behandlingen er huden fortsatt i en aktiv tilstand. For å opprettholde dennetilstanden, samt få mest mulig ut av behandlingen, må hudens pH-verdi holdes lav oghudbarrieren må opprettholdes. PRX-T®33 er klassifisert som medisinsk utstyr og erCE-merket med en internasjonalt patent.

Les mer om behandlingen

Sunekos

Sunekos er en injeksjonsbehandling som inneholder aminosyrer og hyaluronsyre, somgjenoppretter og bygger opp hudens kvalitet og balanse. Sunekos består av 3produkter; Sunekos 200, Sunekos 1200 og Sunekos Body.Gjennom flere studier har Sunekos sin unike formel vist seg å stimulere fibroblastene idermis, som reproduserer både kollagen og elastin, som er to viktige elementer forhudens cellefornyelse. Takket være denne prosessen motvirker Sunekos aldring, medhensyn til din naturlige ansiktsform og kroppsform.

Les mer om behandlingen

Rynkebehandling

Alle pasienter som ønsker å gjennomføre denne behandlingen må godkjennes av klinikkensansvarlige lege i forkant av behandlingen. Du vil få tilsendt helseerklæringsskjema som dumå fylle ut, videre gjennomføres det en e-konsultasjon, denne godkjennelsen vil være gyldigi ett år så fremt helsetilstanden er uendret. 

Klinikken har en aldersgrense på 23 år ved denne behandlingen.

På grunn av legemiddelforskriften er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidlernoen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. – Men dukan også ringe/sende oss en sms eller epost så kan vi svare på det du måtte lure på.

Kontakt oss

Vi har fokus på helhetlig behandling og tverrfaglig samarbeid.

Kontakt ossSe alle priser →