Restylane Behandlinger

Naturlig eleganse støttet av over 20 år med klinisk dokumentasjon

I over 20 år har Restylane stått for pålitelige resultater og dokumentert trygghet.Restylane er synonymt med naturlig eleganse og får deg til å se bra ut og føle deg bra.Det brede Restylane-sortimentet av dermale fillere, Skinboosters oghudpleieprodukter er utviklet spesielt for å gjenopprette, friske opp og forbedre hudendin og gi deg et ungdommelig utseende.

Få en hud som er gjenopprettet, oppfrisket og forbedret

Huden er et bemerkelsesverdig organ som beskytter oss mot omgivelsene og reparererseg selv fortløpende. Alder i tillegg til livsstil og miljøfaktorer som soleksponering,røyking og kosthold, fører imidlertid til at huden mister spenst og volum.

Produktene i Restylane-sortimentet er utviklet for å:

- Gi et ungdommelig utseende ved å gjenopprette volum som har gått tapt medalderen

- Gi et harmonisk utseende ved å forbedre ansiktets form og definisjon

- Behandle bestemte ansiktspartier, inkludert kinn, munn/nese, lepper ogområdet rundt øynene

- Friske opp og forbedre hudens tilstand for økt glød og fuktighet

- Takket være det brede sortimentet av Restylane-produkter kan behandlereutforme et behandlingsprogram som er skreddersydd til dine behov

Fillere fra Restylane kan vise til:

Verdens første stabiliserte og FDA-godkjente ikke-animalske HA-filler.

- Over 23 år med klinisk dokumentasjon
- Over 40 millioner behandlinger globalt
- Over 6 700 pasienter i kliniske studier
- Over 320 vitenskapelige publikasjoner og 60 randomiserte, kontrollertestudier

Vi kan behandle ulike indikasjoner med Restylane- produkter

Restylane har i dag det bredeste sortimentet av HA-baserte produkter, støttet av tiårmed klinisk erfaring som dokumenterer sikkerhet og langvarige resultater. Enten duønsker å jevne ut rynker, få mer definerte ansiktstrekk eller rett og slett vil forbedrehudens kvalitet, finnes det et Restylane-produkt som dekker dine behov. 

Vi kan behandle manglende volum der hvor det med årene har blitt redusert, vi kanredusere fremtoningen av linjer som kommer som en følge av aldring. Vi kan ogsåanvende fillere fra Restylane som en fuktighetsgivende behandling for å bedrehudkvaliteten samtidig som det forebygger aldringstegn.

Behandlinger vi kan gjøre med fillere fra Restylane er:

- Volum kinn/ kinnben 
- Nasiolabialfold
- Marrionette (sur munn)
- Hake
- Volum og definering av lepper
- Skinbooster

Restylane Skinbooster

Drømmer du om en strålende frisk og glatt hud som gjør at du føler deg vel? Restylane® Skinboosters™ gjør det lett å bli glad i huden sin igjen.

Etter noen behandlinger spesielt tilpasset din hud, vil du oppdage at du har fått englattere, smidigere og mer strålende hud. Du kan også få sunnere hud i ansiktet, påhendene, halsen og brystpartiet (dekolletasje. Resultatene kan få deg til å opplevehuden din på en helt ny og positiv måte.

Restylane Skinboosters har vært brukt som estetisk behandling av leger i 15 år, og iløpet av disse årene har det blitt utført over 5,5 millioner behandlinger.

- Det vanlige er 2–3 injeksjonsøkter med 2–4 ukers mellomrom, slik at hudenselastisitet og glatthet gjenopprettes gradvis
- I samråd med behandleren din kan dere sette opp jevnlige oppfølgingsøkter(ca. hver 6. måned) for å oppnå langvarige resultater

Kliniske studier dokumenterer at Restylane Skinboosters har langvarig effekt i form avforbedret elastisitet i ansiktet og på hendene i opptil 12 måneder etter den førstebehandlingen.

Områder som kan behandles

Restylane Skinboosters er allsidige og effektive produkter som korrigererhudproblemer i ansiktet, på halsen, brystpartiet og hendene.

Kontakt oss

Vi har fokus på helhetlig behandling og tverrfaglig samarbeid.

Kontakt ossSe alle priser →