PRX-T®33

Hva er PRX-T®33?

PRX-T®33 er en nålefri behandlingen og er klassifisert som neste generasjon av anti-aldring. Behandling inneholder TCA og passer for alle hudtyper og alle aldre. Det somer unikt er at produktet ikke forårsaker “Frosting” , slik TCA vanligvis gjør, og atbehandlingen kan brukes i alle årstider uten risiko for lysfølsomhet.

Behandlingen anses som smertefri og forårsaker minimal flassing. PRX-T®33 ermildere enn tradisjonell TCA-behandling, og årsaken til dette er den unike patenterteformuleringen, som består av en kombinasjon av TCA, hydrogenperoksid og kojinsyre.

De aktive ingrediensene samhandler med huden på cellenivå og bidrar tilcellefornyelse, samt stimulerer hudens egne vekstfaktorer, som forbedrer huden bådedirekte og på lang sikt. PRX-T®33 påføres huden i lag gjennom en spesiellmassasjeteknikk, for å optimalisere effekten av de aktive ingrediensene og for å nå dedype lagene i huden.

Etter behandlingen er huden fortsatt i en aktiv tilstand. For å opprettholde dennetilstanden, samt få mest mulig ut av behandlingen, må hudens pH-verdi holdes lav oghudbarrieren må opprettholdes. PRX-T®33 er klassifisert som medisinsk utstyr og erCE-merket med en internasjonalt patent.

Behandlingsområder

PRX-T®33 brukes til både ansikt og kropp for å motvirke og redusere:
- Rynker og linjer
- Pigmenteringer/solskader
- Tørr hud
- Tabt elasticitet
- Sprengte blodkar
- Arr

PRX-T®33 kan kombineres med en rekke estetiske behandlinger:

- Injeksjonsbehandlinger
- Fraksjonert laser/mikrodermabrasjon
- Mesoterapi
- Dermapen
- Plasma lys
- Trådløft
- PRP (vampyrbehandling)

Før og etter

Hva skiller PRX-T®33 fra en klassisk TCA-behandling?

En klassisk TCA-behandling er ikke egnet for personer med garvet hud. Det må derforvære forsiktighet med UV-stråler etter denne behandlingen, da disse kan forårsakepigmentering. PRX-T®33 er derimot ikke lysfølsom og kan derfor brukes hele året. Itillegg er PRX-T®33 egnet for nesten alle hudtyper.

Er behandlingen smertefull?

Under behandlingen kan du oppleve en lett kriblende, brennende følelse, dette erimidlertid moderat og avtar raskt.

Kan du gå tilbake til jobb/hverdag umiddelbart etter en behandling?

Behandlingen har ingen helbredelsestid, og man kan umiddelbart gå tilbake til normaleaktiviteter.

Hvor mange behandlinger er nødvendig for å se resultater?

Antall behandlinger varierer avhengig av området som behandles. Det anbefalesimidlertid å følge et kurs på 3-5 ganger med 1 ukes mellomrom. Resultatet varer i opptil6 måneder etter en behandling, men det anbefales at du får en behandling annenhvermåned for å opprettholde resultatet.

Kontakt oss

Vi har fokus på helhetlig behandling og tverrfaglig samarbeid.

Kontakt ossSe alle priser →