Dermapen

Microneedling med Dermapen

Dermapen er det mest avanserte microneedlingsvertøyet, det er en håndholdt penn medsterile nåler som lager en kontrollert skade i huden. Skaden setter i gang hudens egnetilhelingsmekanismer. Denne tilhelingsmekanismen stimulerer til vekst og regenerering av nyhud. Nålene lager, i tillegg til skaden, en åpning inn i huden for opptakt av ingredienser fraulike serum. Dermapen er den tryggeste, raskeste og mest effektive på markedet i dag.

Naturlig eleganse støttet av over 20 år med klinisk dokumentasjon

Hva hjelper Dermapen for?

Microneedling med dermapen kan hjelpe på mange ulike hudtilstander. Vi behandlerulike hudlag, og retter oss inn mot de ulike cellene avhengig av hva vi ønsker å jobbemed. Sammen med tilpassede blir derfor behandlingen tilpasset den enkeltes ønsker ogbehov. Dermapen er en god behandling for akne, arr, pigmenteringsforstyrrelser,rosacea, strekkmerker, hudoppstramming, hudforbedring samt hudstruktur.

Behandlingsforløp

Hvor mange behandlinger som må til for et optimalt resultat vil variere noe. Mange vil umiddelbart se resultater etter en behandling og de aller fleste opplever å få en fin glød i huden. Men for å oppnå en generell hudforbedring vil man trenge rundt 3- 6 behandlinger i klinikk. Det er viktig å gi huden tid, da cellene fornyer seg med tre ukers mellomrom. I etterkant av behandlingene vil huden forbedres de neste 6- 12 månedene. I et slikt behandlingsforløp er man også avhengig av å ha et godt hudpleieprogram hjemme. Etter en serie med behandlinger kan det være tilstrekkelig med noen vedlikeholdsbehandlinger i året.

Generell hudforbedring: 4-6 behandlinger 4- 8 ukers mellomrom.
Akne arr: 6 behandlinger med 6- 8 ukers mellomrom.
Strekkmerker: 4-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom.

Kombinasjons-behandlinger med Dermapen

Vi kombinerer svært ofte dermapenbehandlingen med en kjemisk peel før eller etter, samt mesoterapi. Dette er gode kombinasjoner da man får en god levering av svært aktive virkestoffer samtidig som huden regenerer seg selv etter den kontrollerte skaden som Dermapen gjør.

Etter behandlingen

Etter en dermapenbehandling vil du oppleve sårhet og rødme i huden de neste 12-24 timene, og følelsen kan sammenlignes med solbrenthet. Dette roer seg innen 48 timer etter behandling.

Du må unngå berøre ansiktet samme dag som behandling er gjort. Huden har fått mange nålestikk, noe som etterlater huden åpen med disse som en inngangsport til bakterier. Vær derfor svært påpasselig med hygienen dersom du må berøre ansiktet. Etter behandlingen skal du unngå sminke.

Du skal kun påføre produkter som er godkjent til bruk etter en dermapenbehandling. Du skal unngå solen samt at du må anvende solfaktor de neste 14 dagene. Huden er nå behandlet og har en brutt barriere noe som gjør den mer utsatt ved eksponering for UV- stråler.

Unngå å rense huden samme dag. Du kan rense huden dagen etter behandling men avvente noen dager med oppstart av aktive ingredienser. Din behandler vil gi deg råd vedrørende dette ut ifra hvilke produkter du anvender i den hudpleierutine hjemme.

Ikke trene, ta badstue eller gjennomføre aktiviteter som øker sirkulasjonen og faren for irritasjon av huden.

Forsiktighetsregler

Du skal ikke gjøre en dermapenbehandling dersom du er gravid eller ammer. Dersomdu har blitt behandlet med medisinsk rynkebehandling bør du vente 48 timer, og du børvente 14 dager etter en fillerbehandling. Har du en infeksjon i huden eller dannerkeloide arr skal ikke en dermapenbehandling utføres.

Kontakt oss

Vi har fokus på helhetlig behandling og tverrfaglig samarbeid.

Kontakt ossSe alle priser →