Mesoterapi

Gjenoppbyggende Medisinsk Hudpleie

Mesoterapi er en effektiv vitaminboost for huden, og et naturlig alternativ dersom manikke ønsker andre injeksjoner.

I denne behandlingen setter man sammen ingredienser som vitaminer, antioksidanter,hudoppstrammende og fuktighetsgivende komponenter for å gi huden glød, vitalitet ogspenst.

Selv om mesoterapi gir umiddelbar effekt, sees effekten best én til to uker etter. Det eranbefalt minimum tre til seks behandlinger for et langvarig resultat.

Hva kan du forvente under behandlingen?

Under behandlingen og etter at syren er påført kan man oppleve prikking, svie samt varme i huden. Man kan også oppleve noe rødme i huden, denne kan vedvare videre etter behandlingen men avtar innen de neste 24 timene.

Hvordan gjennomføres behandlingen?

Mesoterapien blir injisert under huden med en liten nål, det kan også anvendes en buttkanyle hvor det kun blir et innstikksted. Det er flere ulike injeksjonsteknikker somkan anvendes.

Selve behandlingen tar ca. 15-20 min. Behandlingen kan gjennomføres som enenkeltbehandling i seg selv eller kombineres med andre, da ofte med dermapen og/eller en kjemisk peel.

Hvilke områder kan behandles?

Områder som behandles med mesoterapi er ansikt, hals, dècolletè, hender, armer, benog mage. Behandlingen anvendes også for å stimulere til hårvekst.

Etter behandlingen

Enhver injeksjon som gjøres i huden medfører en risiko for blåmerke. Man kan også oppleve å bli noe hoven i etterkant, da spesielt dersom øyepartiet er behandlet. Man skal også unngå å berøre ansiktet etter behandlingen da injeksjonspunktene  vil være en mulig inngangsport for bakterier.

Vi har et bredt utvalg av ulike sammensetninger av mesoterapi- produkter og setter sammen de ulike ingrediensene som skal til for å jobbe med de tingene du ønsker å forbedre eller veldikeholde i huden din.

Hva gjør mesoterapi for huden:

- Gjenoppretter hudens fuktbalanse
- Reduserer linjer og rynker
- Gir en jevn og glødende hud
- Reduserer arr
- Ujevn hudtone, bidrar til å rette opp pigmentforstyrrelser
- For en bedre hudhelse
- Redusere akne
- Dempe rødhet i huden

Kontakt oss

Vi har fokus på helhetlig behandling og tverrfaglig samarbeid.

Kontakt ossSe alle priser →